28 жовтня 2008

16:04
В опублікованих минулого тижня матеріалах парламентської ТСК з розслідування порушень законодавства України та прав людини Юрієм Луценком є ряд прикладів, коли міністр МВС незаконно використовував службовий авіатранспорт в особистих цілях. Однак є факти, що не потрапили до звіту комісії, які стосуються безпосередньо Харкова.
12:53
Американську валюту в обмінних пунктах центральної частини Харкова вже можна продати по 6.15 гривні, й це не кінець, говорять оператори «обмінок», прогнозуючи до вечора 6.20.
22:11
У суботу в Харківському будинку актора почав роботу один із самих оригінальних театральних фестивалів – «Курбалесія». У якості центрального креатива – створення молодими композиторами, акторами та режисерами повноцінного мюзиклу прямо з нуля.
22:11
28 жовтня Харківський міський голова відбув у відрядження до Київа, щоб поспілкуватися з керівництвом НАК «Нафтогаз України».
22:11
Олімпійська чемпіонка Яна Клочкова вважає, що її школу плавання в Харкові буде відкрито у 2010 році. Про це олімпійська чемпіонка заявила у коментарі газеті «Дело».