10 жовтня 2008

22:11
Кінний ринок у Харкові не буде працювати два дні. Його закриють у п'ятницю о 12:00, а відкриють тільки через дві доби – зранку у неділю. Це пов'язане із проведенням матчу «Україна – Хорватія», що відбудеться у суботу на стадіоні «Металіст».
22:11
У суботу відбудеться прес-конференція Харківського міського голови Михайла Добкіна та народних депутатів Дмитра Шенцева і Віктора Коржа.
15:12
9 жовтня співробітникам швидкої допомоги знадобилася допомога рятувальників. У Фрунзенському районі Харкова на проспекті Маршала Жукова у 5-поверховому будинку жінка 1924 року народження викликала «швидку», але не змогла встати з ліжка та відкрити двері медикам.
22:11
У п'ятницю в Харківській міській раді розпочала роботу Міжнародна конференція з прав інвалідів.
14:31
У Краснокутському районі Харківської області, в огороді, при проведенні грабарських робіт місцеві жителі знайшли боєприпаси часів Великої Вітчизняної війни.
22:11
Спеціалізоване комунальне підприємство «Харківзеленбуд» виграло тендер на вирубку в місті пухоносних тополь, що розносять спори, які викликають алергію, повідомив директор Департаменту комунального господарства Віктор Кітанін.
15:31
В обмінних пунктах у центрі Харкова зрівнялися курси покупки-продажу американського долара. Майже в усіх «обмінках» валюту США можна вільно купити за 5.50 гривні. Купують USD за 5.10
22:11
Спеціалізоване комунальне підприємство «Харківзеленбуд» розпочало осінню висадку дерев у Харкові.
11:33
Через витік газу в трубопроводі на вул. Хабарова перекрито трубопровід, що живить газом Харківську теплоелектроцентраль.
22:11
У п'ятницю відбудеться прес-конференція голови Харківської міської організації Партії регіонів Михайла Добкіна.