10 грудня 2008

17:20
Весь рекордний урожай зерна лежить на складах та елеваторах, повідомив голова Харківської районної ради Віталій Збукарь.
22:11
На розширеній нараді в міськвиконкомі, яку проводив секретар Міськради Геннадій Кернес, керівники служб транспортного і дорожнього господарства обговорили вимоги УЄФА щодо розвитку інфраструктури території в районі КП ОСК «Металіст».
15:08
«Я дав завдання своєму заступникові Михайлу Фатєєву, щоб він зв'язався з відповідним керуванням ОДА та отримав від них необхідні розрахунки. Я думаю, що вони (тарифи на проїзд у метро, – авт.) будуть у нас уже до кінця цього тижня», – повідомив Харківський міський голова Михайло Добкін.
22:11
У місті Харкові необхідно в деяких місцях розширити, почистити та поглибити русла рік, сказав Харківський міський голова Михайло Добкін.
17:55
Наступного року Кабінет міністрів має намір продати чотири харківські заводи, в число яких увійдуть Ізюмський тепловозоремонтний завод, Мерефянський механічний, Купянський літейний і завод «Турбоатом».
12:35
У середу, 10 грудня, на міжбанківському валютному ринку України торги по долару США знову відкрилися триваючим ростом котирувань – 7.5150/7.6050 грн.