17 грудня 2008

17:34
Торги на міжбанківському ринку валют завершилися вповільненням росту долара США.
16:57
Якщо підприємства-боржники не розрахуються за світло з «Харківобленерго », «веєрні» відключення торкнуться не лише боржників, але і звичайних споживачів, передає газета «Сегодня».
17:18
Для забезпечення розрахунків за енергоносії, Нацбанк надасть НАК «Нафтогаз» валюту, оминувши механізм її придбання на міжбанківському валютному ринку.
22:11
17 грудня в Малому залі ХАТОБа в ході урочистого відкриття тижня російської мови та культури було нагороджено переможців конкурсу з російської мови, культури, історії серед школярів 10–11 класів та учнів спеціальних учбових закладів.
22:11
Керівник метрополітену Сергій Мусєєв просить підвищити вартість проїзду в підземці до двох гривень – саме стільки, за його словами, витрачає підприємство на перевезення одного пасажира, повідомляє Медіапорт.
22:11
Харківська міська рада має намір знизити ставку по орендній платні за землю для місцевих будівельних компаній до 3%.
22:11
У вівторок, 16 грудня, на розгляд Харківської містобудівної ради було винесено проект планування території, що обмежена р. Лопань, Бурсацьким узвозом, пл. Конституції та пл. Рози Люксембург. Архітектори пропонують «модернізувати» площі Конституції та Рози Люксембург і прилеглі до них території.