25 березня 2010

22:11
Сьогодні, 25 березня в прес-центрі “Майдан свободи” відбувся круглий стіл на тему: “Якою має бути система управління з пасажирських перевезень”. В обговоренні транспортних проблем Харкова взяли участь: віце-президент ГО“ ТУР” Олександр Заліван, проректор з наукової роботи Національної академії міського господарства Владлен Семенов, менеджер міжнародного Союзу громадського транспорту Костянтин Делліс (Брюссель) та науковець ХНАДУ Петро Горбачов.
22:11
Сьогодні, 25 березня в приміщенні господарського суду “Держпрому” відбулося судове засідання, на якому оголосили рішення суду, щодо подальшої долі приміщень, які орендувала в Харківської комунальної власності громадська організація “Спадщина”.
16:03
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку закрилися в діапазоні 7.9140-7.9205 грн/дол.
13:18
Створення газотранспортного консорціуму більше не є достатньою підставою для зниження ціни газу для України. Про це пише газета "Комерсант-Україна" із посиланням на джерело в російському уряді.
22:11
У літературному музеї 24 березня відбувся літературний вечір пам’яті Сергія Черняєва. З великим болем і відчаєм вели віршові промови його друзі, а, зокрема, Ігор Назаренко, Олександр Голозубов і Сергій Зубарєв.
11:18
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку відкрилися в діапазоні 7.9150-7.9275 грн/дол.
22:11
У книгарні “Є” 24 березня відбувся перегляд авторської кінострічки японського кінорежисера Надіси Осіми “На страту через повішення”. Усі події, що відбувалися на екрані супроводжувалися філософськими роздумами про те, чи потрібна смертна кара, які моральні і духовні цінності повинна мати міліція, священики, лікарі і прості звичайні люди.
09:36
На четвер, 25 березня, Національний банк України встановив офіційний курс гривні, знизивши котирування всіх основних валют.