26 березня 2010

22:11
25 березня у обласному центрі народної творчості, відбулося святкове відкриття щорічної обласної Пасхальної виставки, де представлені картини митців з Харкова та області.
22:11
Яке місце жінки в сучасному українському суспільстві? Чи може жінка досягти великих успіхів в різних сферах суспільного буття? Яке місце в житті сучасних жінок займають чоловіки? Чому чоловіки не квапляться допускати жінок до влади? 23 березня у студії телеканалу «ОТБ» у прямому ефірі програми «Лабіринт», обговорювалася тема «Роль жінок, у сучасному суспільстві», та було розглянуто вищевикладені питання.
22:11
У прес-центрі «Майдан Свободи» 25 березня відбувся круглий стіл на тему “Програма ім.Фулбрайта, та її взаємодія з вищими навчальними закладами у науковій сфері”, на якому обговорювалися перспективи, які відкриваються для вітчизняної науки завдяки співпраці України і США.
22:11
Сьогодні, 26 березня у прес-центрі “Майдан Свободи” відбувся круглий стіл, на якому виробники продукції птахівництва обговорили проблеми галузі. Найбільша увага була звернена на ціноутворення в передсвяткові дні та на те, якими кормами вигодовують курей і наскільки поживними є яйця з птахофабрик.
22:11
Сьогодні, 26 березня у прес-центрі “Майдан Свободи” відбулося урочисте нагородження переможців конкурсу традиційного писанкарства. 18 дітей отримали солодкі подарунки від телеканалу “АТВК”, “Фора” та виробників птахо продукції.
15:48
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку закрилися в діапазоні 7.9040-7.9125 грн/дол.
22:11
Крамниця, де продавалися біноклі, ножі, спортивні товари спалахнула десь о 7 ранку. Людських жертв немає. Рятувальники і пожежники боролися з вогнем і димом майже дві години. Величезна частина ринку була покрита білим димом, який утворювався від горіння пластмас та інших синтетичних матеріалів.
11:11
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку відкрилися в діапазоні 7.9080-7.9220 грн/дол.
09:27
На п'ятницю, 26 березня, Національний банк України встановив офіційний курс гривні, знизивши котирування долара і російського рубля та підвищивши курс євро.