5 березня 2010

21:34
Бачення Кобзарем майбутнього України, українського народу, необхідних внутрішніх і зовнішніх чинників для його відродження до Повноцінного життя, розуміння майбутнього нового, справедливого світового устрою, виражені концентрованою, лаконічною, часто епічно-езопівською мовою його поезій, у сучасних умовах для нас живі, дієві дороговкази.
22:11
Сьогодні, 5 березня в Молодіжному парку біля каменю на честь воїнів УПА до 60-их роковин з дня героїчної загибелі Романа Шухевича священиком УГКЦ о.Миколою (Семеновичем) було відслужено панахиду. Організатором акції з вшанування легендарного командира УПА була Харківська обласна організація Конгресу Українських Націоналістів (КУН)
22:11
Сьогодні, 5 березня відбувся пікет російського консульства у Харкові. Представники громадської організації «Молодіжний Націоналістичний Конгрес» вимагали відкриття всіх архівів, де зберігаються документи про совєтський геноцид в Україні, а також про діяльність ОУН-УПА.
22:11
За словами генерального директора КП «ХТП «Вода» Сергія Кадигроба, придатна для вживання вода у Харкові залишилася на глибині 600-800 метрів, на так званому Симанському водоносному горизонті. Решту він назвав непридатною для вживання.
22:11
Днями Федерація футболу України звернулася до Генпрокуратури з проханням перевірити ФК «Металіст» за фактом ймовірного підкупу ФК «Карпати». Генеральний прокурор дав завдання прокуратурі Харківської області провести перевірку. Про це повідомив перший віце-президент ФФУ Сергій Стороженко.
16:02
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку закрилися в діапазоні 7.9770-7.9800 грн/дол.
13:02
Американський долар в обмінних пунктах Харкова не міняє сталих за останні тижні позицій, як і раніше «гуляючи» навколо відмітки в 8 гривень.
12:51
Правові підстави визнання Організації Українських Націоналістів(ОУН) та Української Повстанської Армії (УПА) учасниками національно-визвольного руху українців XX століття та воюючою стороною у II світовій війні.
11:37
Вже протягом місяця ринок паливно-мастильних матеріалів в Харкові, та і в Україні в цілому тримається на одних і тих же відмітках. Проте, харківські автомобілісти чекають в найближчому часі змін.
11:38
У місті Новояворівськ, 4 березня правоохоронцям удалося затримати злочинця, який вирізнявся багатим послужним списком. Мешканець Закарпаття за півроку встиг обікрасти сім церков: три – в Закарпатті та чотири – на Львівщині.