6 вересня 2010

16:28
Перший з пінгвінів Гумбольдта помер у понеділок, 30 серпня, ще два пінгвіна загинули в суботу, 4 вересня.
10:58
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку завершилися в діапазоні 7.9210-7.9260 грн/дол.
22:02
Інспектори Державного комітету України з питань технічного регулювання і споживацької політики (Держспоживстандарт) упродовж червня-серпня 2010 року перевірили близько 230,481 тис. дал питної фасованої і мінеральної води і безалкогольних напоїв на загальну суму 3 млн. 111 тис. грн. під час виробництва.
22:02
Правоохоронці затримали шістьох людей, котрі можуть бути причетні до нападу на російське посольство у Мінську. Ймовірно, всі нападники належать до якоїсь групи анархістів, яких у Білорусі є кілька десятків.
22:02
Вчені продовжують дивувати людство новинками техніки. В Японії розробили зовнішню автомобільну подушку безпеки для захисту пішоходів під час ДТП. Переходи з новим винаходом стануть безпечними.
12:46
На початку нового тижня курс американського долара в обмінних пунктах Харкова виріс на 1-2 копійки.
12:39
Місцеві органи юстиції відмовляються реєструвати Арсена Авакова головою Харківського осередку партії «Батьківщина». Таким чином, пан Арсен має великі труднощі з реєстрацією своєї кандидатури на мера Харкова. Іншим напрямом боротьби з Арсеном Аваковим є розповсюдження провокативних газет.
11:08
11 вересня стартує виборча компанія по виборах депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів. Саме в цей день у Свято-Дмитрівському храмі м. Харкова відбудеться панахида по загиблих у страшному теракті в США та по жертвах тоталітарних режимів.
20:55
На понеділок, 6 вересня, Національний банк України встановив офіційний курс гривні, підвищивши котирування долара, євро і російського рубля.
00:48
Над цим питанням часто розмірковує молодь, обираючи своє подальше місце проживання. Статистика свідчить, що чисельність міського населення постійно збільшується, а сільського – зменшується. Та все ж малесенькі населені пункти теж мають свої переваги.