5 листопада 2010

15:37
Всього за один банківський день євро впав більш ніж на 10 копійок.
22:11
Харків здавна користується славою «студентського» міста. Місцеві виші мають чудові традиції, прекрасний викладацький склад і випускають фахівців, на кращих з яких «полюють» навіть західні роботодавці. Такою є усталена громадська думка в Україні та деяких сусідніх країнах. Одним з найкращих технічних вишів у місті вважається Харківський національний університет радіоелектроніки – ХНУРЕ (у минулому ХІРЕ). Щоправда, саме в цьому виші нещодавно трапився резонансний скандал, якому, напевне, можуть «позаздрити» навіть виші більшості країн екваторіальної Африки…
14:31
У п'ятницю, 5 листопада, валюта ЄС знову додала у свій актив 5-10 копійок.
22:11
Нова районна рада не буде оригінальною
13:36
Велике місто часто порівнюють із красивою жінкою. Адже захопити їх можна лише на короткий проміжок часу, бо утримати владу надовго вдається далеко не кожному і це потребує величезних зусиль і вміння. Виходячи з таких міркувань, Партія регіонів зі своїми союзниками вирішила одночасно застосувати всі існуючі методи фальсифікацій.
12:40
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку відкрилися в діапазоні 7.9615-7.9720 грн/дол.
10:19
5 листопада на автозаправних станціях Харкова було зафіксовано незначне підвищення вартості бензину деяких марок.
09:31
На п’ятницю, 5 листопада, Національний банк України встановив офіційний курс гривні, підвищивши котирування долара і євро і залишивши курс російського рубля без змін.