26 вересня 2011

22:19
Курсант не хотів перервати розмову по мобільному телефону, чим викликав сильне незадоволення у офіцера.
20:56
Харківський осередок Молодого Народного Руху долучився до організації й участі у показі сучасної моди, у якому взяли участь професійні фото-моделі та звичайні дівчата. Наразі молодіжне крило РУХу разом із творчою групою «Ілізіум» працює над зйомкою нового фільму за авторським сценарієм Микити Петенка. Крім цього, рухівці готуються до спортивно-патріотичної гри «Чорний ворон».
18:38
Вдень над територією заводу постійно видніється палаючий факел. Дим зазвичай виходить з однієї великої труби. А от вночі, маленький факел переростає у справжнє вогнище, димові викиди здійснюються з двох, а то й з трьох джерел. Мешканці вулиці Жовтневої революції та прилеглих до неї вуличок і провулків задихаються від сморіду. Численні звернення в МЧС, Міністерство екології та інші державні інстанції поки що не увінчалися успіхом.
16:51
На харківських автозаправках у понеділок, 26 вересня, помітної зміни ціни на бензин не відбулося.
15:42
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку завершилися в діапазоні 8.0040-8.0095 грн/долл.
15:24
У Дніпропетровську четверо восьмикласниць по-звірячому побили свою подругу через те, що вона пліткувала про дівчат у соціальній мережі.
13:05
У харківських пунктах обміну валют у понеділок, 26 вересня, євро і долар продовжили зниження котирувань.
11:01
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку відкрилися в діапазоні 8.0030-8.0060 грн/дол.
12:14
На понеділок, 26 вересня, НБУ встановив офіційний курс гривні, знизивши котирування долара, євро та російського рубля.
02:01
Воскові фігури Чінгісхана, Петра І, Путіна, а також відомих акторів, міфічних героїв і дослідників експонуються на другому поверсі Харківського оперного театру.