15 вересня 2011

17:53
У фільмі «Революція на граніті» відтворені сюжети студентського голодування, демонстрацій, і врешті-решт, здобуття Незалежності України. І зараз теж є такі студенти, які б погодилися голодувати, стояти на майдані у Києві. Але народ зневірений, і малоймовірним є те, що після студентів на майдан вийдуть інші мешканці Києва й України вцілому. Крім того, міліція зараз не стоїть на боці простих людей, тому кожен демонстрант має знати що таке міліція, і як себе треба поводити під час затримання.
15:50
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку завершилися в діапазоні 8.0035-8.0085 грн/дол.
15:21
Експонується такий «витвір» мистецтва в Харківській художній галереї «Маестро». На першому плані картини зображена потворна свіня з келихом спиртного. Але потворною свинею, мабуть, є той, хто не поважає власну державу.
14:00
Суддю Київського адмінсуду 33-річну Оксану Дурицьку знайшли втопленою.
12:23
Члени Лозівської міськради не вміють поважати один одного, вважають одні народні обранці. Інші говорять, що сперечатися на підвищених тонах – це нормально, аби до бійки не доходило. Так депутати коментують скандал, який зчинився 7 вересня на останній сесії міськради.
13:00
У харківських пунктах обміну валют у четвер, 15 вересня, євро почав дорожчати. У середньому європейська валюта подорожчала на 6 копійок.
11:38
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку відкрилися в діапазоні 7.9995-8.0035 грн/дол.
11:35
Мешканцям цих будинків довелося замазували тріщини на стінах за власний кошт. Крім того, вікно одного з сусідніх будинків буде впиратися у височенну стіну. Якщо будівництво завершиться, то господарка навіть не зможе пофарбувати надвірню частину труби, по якій надходить газ до її маленького помешкання.
08:21
На четвер, 15 вересня, НБУ встановив офіційний курс гривні, знизивши котирування російського рубля, підвищивши курс євро і залишивши курс долара без змін.