18 травня 2012

22:40
Про це та інше видатний український філолог, укладач словників Микола Зубков розповів під час творчого вечора пам’яті мовознавця Юрія Шевельова, етнографа, громадського діяча і бандуриста Гната Хоткевича та композитора Сергія Борткевича, який відбувся у приміщенні Харківського осередку Спілки Письменників України.
15:43
В обласного центру культури та мистецтва зібрались кращі колективи народного співу майже з усіх куточків України, а також з Бєлгорода та Воронежу. В рамках фестивалю проходить виставка «Україна етнічна» та наукова конференція на тему: «Традиційна культура в умовах глобалізації».
15:34
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку 18 травня завершилися в діапазоні 8,0550-8,0595 грн/дол.
13:21
У п'ятницю, 18 травня, в пунктах обміну валют Харкова підвищилися котирування долара та знизилися – євро. Курс рубля практично не змінився.
10:36
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку відкрилися в діапазоні 8,0505-8,0540 грн/дол.
10:20
Оскаженілий чоловік на 40-тонній фурі півсотні кілометрів переслідував свою кохану, яка втікала від нього на машині, що розвозить хліб. Закінчилася гонитва біля відділку міліції.
21:22
На п'ятницю, 18 травня, НБУ встановив офіційний курс гривні, підвищивши котирування долара і російського рубля та знизивши курс євро.
04:11
Сергій Василюк присвятив свій концерт вечору пам’яті видатних українських діячів – громадського діяча і бандуриста Гната Хоткевича, українського мовознавця Юрія Шевельова та композитора Сергія Марткевича.
02:02
Орджонікідзевський районний суд міста Харкова постановив закрити кримінальну справу по факту вибивства, знищити всі речові докази, які зберігалися в камері схову Ордонікідзевського райвідділку міліції та зняти підписку про невиїзд з двох вбивць, які визнали скоєння цього тяжкого злочину.