19 травня 2012

00:40
В рамках зустрічі відбулась презентація останньої праці Дмитра Яроша «Слово до побратимів: минуле, сучасне, майбутнє…» та живе спілкування з прихильниками і членами ВО «Тризуб».
11:52
18 травня "Зелений фронт" здійснив першу з низки акцій, направлених на порятунок Національного природного парку "Гомільшанські ліси". Ми почали з відвідання начальника Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства Сергія Мусієнка.
10:52
Зовнішнє незалежне тестування (ЗНО) з російської мови є антилідером серед усіх предметів у майбутніх абітурієнтів.
03:26
У будинку харківської спілки письменників України відбувся мистецько-просвітницький вечір «Слобожанщина шанує і пам’ятає», на якому відвідувачам було розказано про життя та творчий шлях видатних харківців, таких як: бандурист, письменник, етнограф, інженер, громадський діяч Гнат Хоткевич, славіт та мовознавець Юрій Шевельов, композитор Сергій Борткевич.
16:17
21 травня о 11-00 екологи і туристи прийдуть до Державної агенції лісових ресурсів (Київ, вул. Шота Руставелі, 9-a), яка планує знищення Національного природного парку «Гомольшанські ліси» в Зміївському районі Харківщини з оригінальною акцією протесту.