16 травня 2012

00:00
Мешканці прилеглих вулиць до Харківського коксового заводу вирішили боротися за право на екологічну безпеку разом. Сьогодні відбулись перші збори громадянського руху Екоцид.net, які вела очільниця екологічного громадянського спротиву в мікрорайоні заводу Шевченка Олена Решетько.
16:09
Як повідомлялось раніше, доки син їздив на лікування, аферисти 3 місяці катували його стареньких батьків і забрали квартиру. Потім, єдиний нащадок квартири зник безвісти, його матір примусово запроторили до психлікарні, батько, не доживши до цих подій, помер від фізичних катувань шахраїв.
15:35
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку 14 травня завершилися в діапазоні 8,0500-8,0550 грн/дол.
15:01
Пікетування Харківської облдержадміністрації захисники тварин намагалися провести напроти спеціального прозорого павільйону, де зараз встановлено Кубок Чемпіонату Європи з футболу. В акцію втрутились працівники міліції.
13:56
Денис Чернов і Катерина Гончарова працюють разом, але кожен з них маленьку частинку свого часу виражає індивідуально. Миті часу з потоку життя Землі виражено в графічних зображеннях і пейзажах. А в малому залі Галереї «Маестро» триває виставка 12-ти річного дипломанта численних всеукраїнських і міжнародних конкурсів Микити Іванюги.
13:44
Починаючи з 2009 року, 38-річний киянин обчистив три банки, один з них навіть два рази.
13:11
У середу, 16 травня, в пунктах обміну валют Харкова знизилися котирування євро. Курси долара і рубля практично не змінився.
11:56
У день історичного перепоховання Тараса Шевченка, 22 травня, на сцені Харківського академічного українського драматичного театру ім. Т.Шевченка покажуть спектакль "Тарас. Слова" за п'єсою львівського автора Богдана Стельмаха.
11:57
В рамках акції "Українська книга учням Східної України" харківські активісти ГІ «Оновлення країни» подарували книжки патріотичного напрямку Мерефянській загальноосвітній школі № 5 (ліцею).
11:28
З 1 квітня 2011 року до 1 квітня поточного року кількість універсальних таксофонів в області зменшилась майже на 41 % і становить 1,5 тисячі одиниць, з яких лише 31 працює в сільській місцевості.