14 листопада 2012

22:31
Члени партії ВО «Свобода» захопили Харківський осередок Товариства «Просвіта» ім. Тараса Шевченка. Звітно-виборчі збори насильницьким чином вів голова місцевого партосередку ВО «Свобода» Ігор Швайка. Усім хто не погоджувався з його репліками та діями новообраний нардеп наказував позакривати роти та обіцяв силоміць вивести їх за двері.
22:21
Цієї осені Kharkov Fashion Days освоює світові стандарти: показ нових колекцій - за півроку до того, як настане час їх носити.
16:20
Долар на міжбанку знизився на 3-5 копійок, закрившись на рівні 8,26-8,27 грн/дол.
16:02
Врятувати життя людині – це подвиг, щастя, вдячність і шлях до духовного самовдосконалення. Волонтери Червоного Хреста навчають як визначити передсмертний стан, відновити дихання, зупинити кровотечу, надати першу допомогу при інсультах, інфарктах, обмороженнях тощо.
11:47
У середу, 14 листопада, в обмінках Харкова помітно подорожчали долар і євро. Курс російського рубля практично не змінився.
10:57
Долар на відкритті міжбанківського валютного ринку ще подорожчав.
08:07
На середу, 14 листопада, НБУ встановив офіційний курс гривні, знизивши котирування євро і російського рубля і залишивши курс долара без змін.
01:09
Три судових засідання було проведено підпільно. Запобіжний засіб утримування в СІЗО Олегу Однороженку замінили підпискою про невиїзд. Четвертого разу потерпілому повідомили лише дату і вказали неправильний час початку судового засідання, внаслідок чого він спізнився.