30 січня 2013

16:09
Вартість проїзду в приміському сполученні на Південній залізниці залишиться без змін. У прес-службі Південної залізниці повідомили, що питання індексації тарифів на проїзд у приміських електричках уже було погоджене, однак від підвищення вартості квитків довелося відмовитися, «враховуючи невисокий рівень прибутків більшої частини населення в Харківській, Сумській, Полтавській регіонах».
15:15
Євро на міжбанку підвищився на 9 копійок, закріпившись вище рівня в 11 грн/євро. Європейська валюта знаходиться на максимумах з середини листопада 2011 р.
16:05
Спеціалісти Державної екологічної інспекції в Харківській області під час перевірки виявили факт скидання ТОВ «Екологія» стічних вод у річку Роганка.
15:57
Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна 29 січня відсвяткував 208-у річницю з дня відкриття. У рамках святкування річниці керівництво університету, декани факультетів, викладачі та студенти взяли участь в урочистому покладанні квітів до пам'ятника засновнику університету В. Каразіну, після чого в актовому залі відбулось урочисте засідання Асамблеї Вчених рад вишу.
11:57
У Миколаєві правоохоронці склали адмінпротокол на водія «швидкої», який проїжджав перехрестя на червоне світло та потрапив у ДТП.
11:48
У середу, 30 січня, готівковий євро подорожчав в середньому на 5 копійок. Курси долара і російського рубля змінилися незначно.
11:07
Євро на відкритті міжбанківського валютного ринку збільшився до рівня 11 грн/євро.
15:49
У Київському районі Харкова внаслідок отруєння чадним газом у приватній оселі по вулиці Барнаульській, 16 загинуло троє людей.
08:19
На середу, 30 січня, НБУ встановив офіційний курс гривні, підвищивши котирування євро, знизивши курс російського рубля та залишивши курс долара без змін.