31 січня 2013

19:39
За втручання прокуратури Харкова комунальне підприємство «Жилкомсервіс» розрахувалось з комунальним підприємством «Харківські теплові мережі» за спожите тепло. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харкова.
19:23
Народний депутат від ВО «Свобода», харків’янин Ігор Швайка через суд оскаржуватиме рішення Харківської облради про погодження проекту угоди про розподіл вуглеводнів, що видобуватимуться на ділянці Юзівська.
17:25
Протягом 2012 року довкіллю Харківської області було завдано шкоди на суму 48,6 млн грн. Як повідомили у Державній екологічній інспекції в Харківській області, відповідний розрахунок було проведено після проведених за минули рік перевірок на 965 об’єктах регіону.
15:39
В Індустріальному райсуді Дніпропетровська триває розгляд справи про дорожньо-транспортну пригоду (ДТП) зі смертельними наслідками, яка трапилась 30 листопада 2012 року на території Дніпропетровщини. Тодішній голова Зачепилівської районної ради Харківської області Олег Токар на автомобілі «Mitsubishi» виїхав на зустрічну смугу і врізався у два автомобілі. Один з водіїв – військовослужбовець віком 51 рік загинув на місці.
15:14
Торги на міжбанківському валютному ринку завершилися без значних коливань.
14:31
У четвер, 31 січня, на телефонну спецлінію «102» надійшов виклик від невідомого, який повідомив, що у міжнародному аеропорту «Одеса» закладено вибуховий пристрій.
11:56
У Харкові прокуратура за незаконні перевірки притягнула до дисциплінарної відповідальності шістьох інспекторів територіального управління Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України у Харківській області.
13:28
Міжбанківський валютний ринок відкрився без особливих коливань.
11:40
Тисячі кораблів іспанського флоту покояться на морському дні. Більшість з них перевозили золото, срібло та інші цінні вантажі з іспанських колоній. На сьогоднішній день уряду країни вдалось визначити місця розташування 1 449 кораблів, затонулих в різних частинах світу. Ці судна належать до періоду з XVI по XX сторіччя.
09:22
На четвер, 31 січня, НБУ встановив офіційний курс гривні, підвищивши котирування евро і російського рубля і залишивши курс долара без змін.