17 липня 2013

08:40
У Харкові вчора відбувся концерт популярного українського гурту «ТіК». Музиканти завітали до Харкова, щоб привітати місцевих бухгалтерів з професійним святом. «ТіК» заспівав на святковому вечері «Віват бухгалтер!» у ХАТОБі, який організовується вже десятий рік поспіль завдяки групі компаній "Фактор".
20:52
Група компаній «Фактор» 16 липня влаштувала у Харківському національному академічному театрі опери та балету святковий вечір «Віват бухгалтер», присвячений професійному святу українських бухгалтерів.
15:26
Курс долара на міжбанку показав незначне зниження.
14:41
Ось уже три роки в Харкові діє «Український кіноклуб» або «Кіноклуб Молодіжного Націоналістичного Конгресу». Він проводиться харківським осередком згаданої організації. Останнім показаним фільмом був «Рівень секретності 18», а вже сьогодні о 19 годині відбудеться перегляд стрічки «V означає VЕНДЕТТА».
11:57
В обмінних пунктах Харкові 17 липня подорожчало євро - у середньому на п'ять копійок. Курси долара і російського рубля змінилися незначно.
11:38
Міжбанківський валютний ринок відкрився зростанням євро на 4 копійки.
08:15
На середу, 17 липня, НБУ встановив офіційний курс гривні, підвищивши котирування євро і російського рубля та залишивши курс долара без змін.