12 квітня 2014

21:43
Сьогодні у Харкові кілька тисяч людей взяло участь в акції на підтримку цілісності України.
21:17
12 квітня, близько 16 години співробітники міліції в селищі Чутове Полтавської області зупинили кілька автобусів, які рухалися по трасі Київ-Харків.
19:15
Сьогодні, 12 квітня, в Харкові пройшов грандіозний спортивний захід, до якого в місті так довго готувалися - Харківський міжнародний марафон.
18:39
Четверо чоловіків намагалися провезти в поїзді картонну коробку, наповнену саморобними вибуховими пристроями.
16:29
Вівторок 15 квітня – останній день, коли можна буде подати заявку на поїздку до Резиденції для молодих україномовних письменників «Станіславський феномен». Переможці конкурсного відбору протягом місяця житимуть у хостелі «Феномен» в Івано-Франківську та матимуть можливість ознайомитися з літературним життям міста й області. Про відбір учасників та суть проекту розповів один із членів журі та організаторів Василь Карп’юк під час презентації 10 квітня у харківській книгарні «Є».
15:37
Фестиваль, присвячений боротьбі із забрудненням міста, проходить 12 квітня у Китлярчином Яру у рамках всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою», яка проходить вже четвертий раз.
15:11
На полицях харківської книгарні «Є» з’явилась збірка «Євромайдан. Хроніка відчуттів» - колекція есе, написаних у період з листопада 2013-го року по лютий 2014-го. 10 квітня її презентував письменник Василь Карп’юк, якому належить ідея створення книги.
14:11
Писанки, які розмальовували понад сорок майстрів, можна буде побачити у Харківському обласному центрі культури і мистецтв.