23 листопада 2018

20:33
Голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична, перебуваючи в Римі, зустрілася з мером Італійської столиці Вірджинією Раджі.
16:36
У понеділок, 26 листопада о 13:00 у приміщенні прес-центру Kharkiv.today відбудеться прес-конференція, на якій представлять результати загальнонаціонального соціологічного опитування «Що українці знають та думають про права людини».
16:39
Музей сучасного мистецтва Одеси, в партнерстві з Харківською муніципальною галереєю створюють проект онлайн-архіву art (co)archive, в якому будуть опубліковані твори і архівні документи з фондів та колекцій інституцій, а також з приватних збірок. Відкриття ресурсу заплановано на кінець листопада.
16:44
Президент під час зустрічі зі студентами Київського національного торговельно-економічного університету звернув увагу, що Верховна Рада сьогодні зранку ухвалила закон «Про державний бюджет на 2019 рік»
16:24
Україна приєдналася до Всесвітнього дня дитини, який щороку відзначається країнами ООН - 20 листопада у день прийняття Конвенції про права дитини.
15:24
На даний момент правоохоронці встановлюють обставини події, яка сталася по вулиці Двинській у Харкові.
13:25
У Первомайському районі правоохоронці виявили факт незаконної вирубки деревини
13:12
В Індустріальному району міста рятувальники ліквідували пожежу в кафе.
12:37
У Харкові стартували «Дні угорського кіно в Україні».
10:06
Сам Пушкарьов повідомляв, що напад був здійснений його колишніми побратими.