7 вересня 2020

18:00
Прикордонникам Харківського загону довелося робити попереджувальний постріл з автомата аби затримати порушника, який незаконно перетнув кордон з території Росії сьогодні вранці.
17:41
У Харкові 8 вересня відбудеться засідання суду у справі по апеляції на рішення першої інстанції у справі про Регламент.
16:28
У рейтингу міст України по простоті ведення бізнесу, який склало видавництво Forbes, Харків опинився нижче Києва, Львова, Винниці та Одеси.
14:41
Мерефа гучно та яскраво відсвяткувала день народження.
13:52
Громадська організація «Фрайкор» вимагає відкрити кримінальну справу за фактами розповсюдження у школах Харкова політичної реклами партії діючого мера Генадія Кернеса.
13:18
У Харківській області йти на місцеві вибори з Блоком Світличної «Разом» вирішила чиновниця Красноградської райдержадміністрації Анастасія Рябокінь.
10:58
В Харкові відбувся фінал ІІ Конкурсу оформлювачів вітрин. Перебіг цих творчих змагань видався досить складним, адже випав на час всесвітньої пандемії. Через карантин конкурсантам довелося адаптувати вже готовий декор під нову тему, проявивши неабияку творчу кмітливість. Тож всупереч всім складнощам, організатори змогли довести Конкурс до кінця і визначити його переможців, які отримали грошові сертифікати.
10:20
Біля сотні харків’ян зібралися у неділю біля пам’ятника тарасу Шевченко з вимогою встановити та покарати винних у побитті дівчини та хлопця в саду Шевченко.
09:40
Нові випадки захворювання на коронавірусну інфекцію харківські медики фіксують щоденно.