На Харківщині іде на вибори в команді Світличної Анастасія Рябокінь

Понеділок, 7 вересня 2020, 13:18
У Харківській області йти на місцеві вибори з Блоком Світличної «Разом» вирішила чиновниця Красноградської райдержадміністрації Анастасія Рябокінь.
На Харківщині іде на вибори в команді Світличної Анастасія Рябокінь

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Я вирішила йти на місцеві вибори, адже замість пустих обіцянок, команда однодумців «Блоку Світличної «Разом» робить реальні справи. В райдержадміністрації я працювала чотири роки, тож знаю всі процеси, як то кажуть, зсередини. Хочу наголосити, що тільки ті керівники, які чітко усвідомлюють своє місце і роботу, впевнено, цілеспрямовано, не шкодуючи сил, працюють для людей - мають гарний результат. Юлія Світлична - яскравий приклад», - написала вона.

За словами Анастасії Рябокінь, для неї депутатство, в першу чергу, відповідальність.

«На сьогоднішній день, якщо моніторити діяльність депутатів місцевої районної ради, то чимало народних обранців є «депутатами-прогульниками», які безініціативні та взагалі не беруть ніякої участі у житті нашого краю. Я прихильниця ефективних планів і конкретних дій, тож бути депутатом - це бути не над людьми, а поряд з ними. І лише наша спільна, плідна праця, принесе результати. Словом, я за позитивні зміни, прозорість, справедливість та ефективність. До того ж, спільно з командою однодумців, маємо наміри відстоювати Красноградщину в області», - написала вона.

Нагадаємо, раніше ми писали, що до команди Світличної долучився заступник начальника Юридичного управління Головного управління Держгеокадастру Костянтин Рибалко.

Також до Світличної приєдналися керівник Державного закладу «Український медичний центр акушерства, гінекології та репродуктології МОЗ України», заслужений лікар України Валерій Пітько та директор Харківського обласного центру онкології Денис Скорий.

comments powered by HyperComments