Харківським бізнесменам пропонуть розібратися, як вийти з глухого кута

Вівторок, 21 червня 2016, 11:55
Круглий стіл «Інвестиційні можливості 2016/2017 рр.: розвиток і перспектива «харківського глухого кута» відбудеться 22 червня о 17:00 за адресою: пр. Науки, 14 (головний корпус ХНУРЕ).
Харківським бізнесменам пропонуть розібратися, як вийти з глухого кута

Як повідомляють організатори, третій бізнес-форум показав, що проведення круглих столів — найоптимальніший спосіб сформувати актуальний порядок денний. Захід, що відбудеться 22 червня — елемент підготовки до інвест-салону «Інвестиційні можливості 2016/2017 рр.», який відбудеться 5 жовтня 2016 року.

Розвиток або перспектива «харківського глухого кута» — одне з питань форуму, який «задав вектор» запланованої зустрічі. «Чи можна в умовах кризи і низького кредитного рейтингу країни залучати інвестиції? Чекати «закінчення реформ» або робити «реформи самому для себе»? Актуальні інвестиційні стратегії найближчих років, в чому вони полягають? Де «живуть інвестори» й як до них достукатися: міфи, стереотипи і хибні уявлення про інвестиційну діяльність? У чому суть «інвестиційної привабливості»? Якою має бути компанія, щоб бути цікавою для інвесторів? Ці та інші питання з активною участю всіх учасників круглого столу розкриють Богдан Адамович і Юрій Костоглодов», — повідомляють організатори.

Міжнародний бізнес-форум відбувся в Харкові втретє. На ньому була присутня велика польська місія, а хедлайнером виступив екс-міністр фінансів Словаччини Іван Міклош. Під час бізнес-форуму Яніка Мерило висловила сподівання на впровадження e-goverment, Олександр Медовий розповів про проблеми IT, Юрій Сапронов порекомендував джерела фінансування, а посол Польщі Генрик Літвін висловив переконання, що Україну чекає розвиток і стабільність.

Зазначимо, під час заходу відбулося підписання меморандуму про створення Бізнес-інкубатора Startup Factory Nure на базі Харківського національного університету радіоелектроніки (ХНУРЕ). Серед підписантів — голова правління Progress Holding Богдан Адамович.

Організовується бізнес-форум з ініціативи місцевих підприємців як реакція на ситуацію в країні. Щороку форум відвідують близько 400 учасників. Переважно це власники, директори і менеджери компаній.

comments powered by HyperComments