Грошi

17:04
На даний момент заборгованість городян за спожите тепло перевищує 287 мільйонів гривень, повідомив директор КП «Харківські теплові мережі» Сергій Андрєєв.
16:37
Польща має намір перейти на євро до 2011 р. За словами Прем'єр-міністра Польщі Дональда Туска, реалізувати це прагнення буде непросто, але можливо.
13:32
З метою захисту прав дітей на безпечну продукцію та якісне харчування відділ держнадзора ДП «Харківстандартметрологія» проводить перевірки якості товарів дитячого асортименту.
15:16
Харківська міська рада вирішила звернутися до Прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко із проханням про компенсацію різниці між тарифами, які закладені для оплати роботи міських комунальних підприємств, і реальною вартістю послуг.
11:51
Національний банк України встановив курси іноземних валют стосовно гривні на 9 вересня.
15:31
У Харкові на 24 дорогах та 29 об'єктах транспортної інфраструктури буде освоєно 1.2 мільярда гривень, повідомив директор Департаменту з питань підготовки до Євро-2012 Віктор Христоєв.
14:11
У жовтні у Харківській філармонії буде закінчено комп'ютеризацію кас, повідомив керівник організації Юрій Янко.
14:06
Завдяки офіційному договору між Харківською філармонією та «Національною українською академією» студенти НУА проходять практику з маркетингу.
11:14
Російський мільйонер Олександр Бабаков (компанія VS Energy) має намір розширити готельну мережу Premіer Hotels в Україні з 6 до 12–15 готелів, побудувавши їх у Харкові, Одесі та Дніпропетровську.
15:48
На суспільних слуханнях із приводу реконструкції Харківського аеропорту будуть обговорюватися деталі робіт на аеровокзалі. Головним чином, буде вислухано думку місцевих жителів, оскільки це стосується їх найбільше, повідомив директор Департаменту транспорту та зв'язку Харківського міськвиконкому Євген Водовозов.