Грошi

10:31
Слобожанськими митниками протягом січня-травня виявлено 304 факти митних правопорушень на суму 25,7 млн гривень.
11:41
У травні надходження до Державного бюджету від Слобожанської митниці збільшилися більше ніж на півмільярда гривень.
10:56
З початку року Державний бюджет України поповнився 2,1 мільярдами гривень митних платежів від суб’єктів ЗЕД, які працюють в зоні діяльності Слобожанської митниці Держмитслужби.
10:45
Початок року ознаменувала низка позовів представників акціонерів до Публічного акціонерного товариства "Турбоатом". Йдеться принаймні про три судових справи щодо отримання акціонерами невиплачених дивідендів.
17:33
В Слобожанській митниці Держмитслужби підбили підсумки роботи за 10 місяців поточного року. З початку року до Державного бюджету України перераховано понад 10 902,1 млн гривень. Додаткова сума надходжень склала майже півмільярда гривень — а саме 491,8 млн гривень.
09:11
Напевно, хоча б раз в житті вам доводилося стикатися з пошуком презентів для своїх рідних, близьких і колег, тому вам знайоме відчуття розгубленості, коли ви просто не знаєте який подарунок вибрати серед тисячі однотипних і банальних подарунків. Мало того, завдання в рази ускладнюється, коли ви намагаєтеся підібрати подарунок малознайомої людини або людині, у якого є все необхідне.
12:44
В Слобожанській митниці Держмитслужби підбили підсумки роботи за 9 місяців поточного року. З початку року до Державного бюджету України перераховано понад 9,4 млрд гривень.
11:55
Фахівці прогнозують подорожчання хліба ще до кінця року.
15:25
Слобожанська митниця Держмитслужби інформує про основні бюджетоутворюючі товари у серпні.
12:18
Слобожанські митники з початку року виявили 743 факти митних правопорушень.