Грошi

14:03
Після введення нових тарифів на проїзд в електротранспорті Харкова постійні квитки на маршрутах Міськелектротранса, відповідно до державної інструкції, розраховуються виходячи з 120 поїздок для квитка на один вид транспорту й 130 – на 2 види.
17:28
«Вони (компанія Нью Системс АМ, – авт.) такі ж інвестори, як я космонавт», – заявив міністр транспорту й зв'язку Йосип Винський, коментуючи реконструкцію Харківського аеропорту фірмою Олександра Ярославського. На думку журналу «Кореспондент», шанси в харківського бізнесмена відправити Й. Винського до зірок досить пристойні.
17:06
Заповнюючи податкову декларацію, власник корпорації УКРАВТО, один з «вірних штиків БЮТ» Тарієл Васадзе вказав, що володіє легковим автомобілем ЗАЗ-965.
15:45
На даний момент умови іпотечного й будівельного кредитування в країні такі, що у банків немає взагалі ніяких ризиків, уважає голова правління харківського ВАТ «Трест «Жилстрой-1» Олександр Харченко.
09:48
З сьогоднішнього дня в Дніпропетровську роздрібна вартість бензину мазкі А-95 і дизельного палива виросла до 6.05 гривни за літр. Попередня ціна – 5.9 гривен за літр.