«Залишилися лічені тижні до того, як ЄС відкриє безвізові двері для українців», - Порошенко в Харкові

П'ятниця, 19 серпня 2016, 14:27
Про це Президент України повідомив на відкритті станції метро «Перемога» у вітальній промові.
«Залишилися лічені тижні до того, як ЄС відкриє безвізові двері для українців», - Порошенко в Харкові

«Я переконаний в тому, що ми забезпечимо економічне зростання. Я переконаний у тому, що найближчим часом Європейський Союз прийме рішення — залишилися лічені тижні до того, як відкриють безвізові двері для українців», — сказав Петро Порошенко.

Також президент України наголосив, що розраховує на грошові вливання з Європи.

«Я переконаний в тому, що ми отримаємо потужну фінансову підтримку для реформ від Євросоюзу. І я переконаний в тому, що перемога буде за нами...», — додав він. 

Також Президент згадав про незабутнє враження, яке на нього справив концерт на станції метро.

«У 2009 році була фантастична акція, коли тут, на станції метрополітену, вперше в історії України і Європи на платформі метро відбувся концерт симфонічного оркестру і хору Харківської філармонії. Я б дуже хотів, щоб тисячі харків'ян змогли насолодитися ще раз цим дивом», — повідомив він.

Також Президент України під час церемонії відкриття нової станції метро в Харкові згадав обіцянку, яку він дав 2,5 роки тому і розповів про бюджетну децентралізацію.

Як повідомлялося раніше, напередодні урочистого відкриття ст. м. "Перемога" у поліцію надійшло повідомлення про замінування ломбарду на Олексіївці.

Нагадаємо, сьогодні Петро Порошенко у Харкові, окрім  станції метро «Перемога», планує відкрити новий органний зал Харківської філармонії. За інформацією «Справжньої Варти», cимфонічний оркестр зіграє  Вагнера. Мелодії звучатимуть у виконанні піаністів та композиторів Володимира Солянікова та Мирослава Скорика.

comments powered by HyperComments