Ситуація в Балаклії: досі ведуться роботи по ліквідації наслідків надзвичайної ситуації (відео)

Субота, 25 березня 2017, 11:34
Як передає Міністерство оборони, пожежа, яка спалахнула на складах міста, була ліквідована.
Ситуація в Балаклії: досі ведуться роботи по ліквідації наслідків надзвичайної ситуації (відео)

25 березня зафіксовані поодинокі детонування боєприпасів через окремі осередки вогню, що продовжують тліти, на відкритих майданчиках арсеналу. На даний момент докладаються всі зусилля для того, щоб не трапилось повторне загоряння.   

Експерти з МНС та військовослужбовці перевіряють територію на наявність нерозірваних боєприпасів, а також оперативно реагують на інформацію місцевих мешканців щодо небезпечних знахідок. В такому випадку до заявленого місяця прибувають оперативні групи. Вони потім вивозять небезпечні снаряди до спеціальних майданчиків.

В подоланні наслідків НС місцевим мешканцям допомагають групи цивільно-військового співробітництва ЗСУ. Робота щодо ліквідації наслідків пожеж триває.

Згідно отриманим даним, вибухи на військових складах Балаклії були диверсією. На це вже відреагували представники влади. Голова ХОДА Юлія Світлична підкреслила, що вже організована видача гуманітарної допомоги місцевим мешканцям та приймаються дії задля забезпечення їх безпеки. А Петро Порошенко назвав розкриття диверсії в Балаклії справою честі.

comments powered by HyperComments