Що робитиме Гройсман у Харкові

Четвер, 20 квітня 2017, 11:29
Дату і програму візиту поки що не затверджено, але основні напрямки огляду області головою Уряду неофіційно вже відомі
Що робитиме Гройсман у Харкові

Як стверджують джерела "Справжньої Варти", прем'єр-міністр завітає до регіону у період з 23 по 28 квітня.

Серед об'єктів, які готуються до його приїзду - артсклади у Балаклії, де прем'єр має ознайомитися з поточним станом після ліквідації наслідків пожеж.

Також Володимир Гройсман може прийняти участь в церемонії відкриття Центру надання адміністративних послуг у Харкові /"Прозорий офіс"/ і у низці акцій, пов'язаних з реалізацією на Харківщині урядової програми  "Доступні ліки".

Як раніше писала «Справжня Варта», доступні ліки мають бути у наявності на аптечних складах. Коштів, які виділені урядом на забезпечення відповідної програми в Харківській області, достатньо.

Про це розповіла голова ХОДА Юлія Світлична на всеукраїнській селекторній нараді.

Тема наради - реалізація  урядової програми «Доступні ліки».

Центри надання соціальних послуг «Прозорий офіс» будуть відкриті в Київському (вул. Чернишевська, 55) та Шевченківському (пр. Науки, 17-а) районах. 

За словами губернаторки, проект «Прозорий офіс  здійснюється в рамках децентралізації за ініциативи Президента України Петра Порошенка.

Балаклію очищено, але чергування у цілодобовому режимі не знято. Як повідомили у ДСНС, очищено від вибухонебезпечних предметів територію м. Балаклії та дев’ять населених пунктів, які потрапили в зону надзвичайної ситуації.

Нагадаємо, що під час надзвичайної ситуації в місті Балаклія було пошкоджено 117 багатоквартирних будинків та близько 10-ти об'єктів соціальної сфери. 

23 березня близько 3:00 на складі ракетно-артилерійського озброєння в Балаклії сталася пожежа, у результаті якої здетонували боєприпаси; остаточно пожежу загасили вранці 26 березня.

comments powered by HyperComments