Вчора більше сорока контрактників стали офіцерами

Субота, 29 квітня 2017, 12:46
28 квітня у ХНУПС ім. Івана Кожедуба відбувся випуск військових сержантського і старшинського складу з базовою вищою освітою, які проходили курси військової підготовки.
Вчора більше сорока контрактників стали офіцерами

До цього більше 40 військових-контрактників з різних регіонів країни проходили курси, під час яких відбувалося опанування військових дисциплін. Вони мали дати можливість військовослужбовцям не тільки підвищити свій рівень професіоналізму, а також отримати офіцерське звання «молодший лейтенант». Всі практичні заняття проходили на базі стройових частин ЗСУ. Командування вишу підкреслює, що акцент робився на набутті досвіду роботи з літальними апаратами та засобам протиповітряної оборони.

Як передає  ХОДА, під час церемонії випускники отримали офіцерські погони та свідоцтва про закінчення спеціальних курсів. Вони висловлювали подяку своїм наставникам-командирам, а після заходу вирушили до нових місць служби.

За словами генерала-майора Андрія Алімпієва, начальника університету, для ХНУПС ім. Івана Кожедуба – це велика честь брати участь в підготовці кваліфікованих кадрів та передавати їм знання та власний професійний досвід. Він висловив сподівання, що це піде на користь обороноздатності країни.

Як повідомляла «Справжня варта», 5 Слобожанська бригада Нацгвардії нещодавно поповнилася 32 призовника строкової. Після прибуття їм розповідали історію військової частини та умови проходження служби, які на них очкують.

Вчора приміщенні Вовчанської РДА сім’ї загиблих військових http://varta.kharkov.ua/news/city/1134970– Олексія Носика та Віктора Клименка – в отримали нагороди «За мужність» III ступеня посмертно.

comments powered by HyperComments