Діячі Харківського району отримали державні нагороди від Світличної

Четвер, 10 травня 2018, 15:24
10 травня голова ХОДА передала державні нагороди діячам Харківського району.
Діячі Харківського району отримали державні нагороди від Світличної

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Зокрема, Подяку Прем`єра отримав селищний голова Олег Чернобай, а Грамоту Кабміну - заступник главреда газети "Трибуна трудящих" Василь Чигрин.

«Я в «Трибуні трудящих» працюю дуже давно та з кожним роком все більше й більше радію за наш Харківський район, як ми говоримо - «передмістя», - сказав Василь Чигрин. - Кожного року тут відбуваються події навіть не обласного, а всеукраїнського рівня. Мені здається, що з керівництвом області та з новообраним керівництвом об'єднаної громади досягнемо ще більших успіхів».

Олег Чернобай подякував голові ХОДА Юлії Світличній за увагу, яку вона приділяє розвитку Харківського району та Пісочина, зокрема.

«Такої уваги й підтримки з боку обласної адміністрації ніколи не було, - сказав селищний голова. - Тільки з вашою допомогою маємо і нову школу, і дитячі садки, і фізкультурно-оздоровчий комплекс, а зараз – квартири для дітей-сиріт. Спасибі вам велике!».

Юлія Світлична відзначила, що такі можливості для розвитку районів та населених пунктів області з’явилися завдяки децентралізації, ініційованій Президентом України.

Нагадаємо, нещодавно ми повідомляли, що Харківщина є лідером за динамікою зміни місця області в рейтингу активності формування ОТГ. Сьогодні в Харківській області створено 16 об’єднаних територіальних громад. Протягом 2018 року на території області заплановано утворити 15 ОТГ.

Також ми писали, що Харківщина настроєна на практичну віддачу від реформ, і саме тому вони приносять конкретний результат.

comments powered by HyperComments