Шляховикам залишилося відремонтувати одну ділянку, щоб в'їзд у Куп'янськ був гладким і комфортним

П'ятниця, 18 травня 2018, 19:07
Урядовою постановою, котра була прийнята цього тижня завдяки зверненню голови ХОДА Юлії Світличної, передбачений перерозподіл коштів на ремонт автомобільних доріг коштом державного бюджету.
Шляховикам залишилося відремонтувати одну ділянку, щоб в'їзд у Куп'янськ був гладким і комфортним

Зокрема, передбачений ремонт доріг Чугуїв - Мілове, Мерефа – Лозова – Павлоград, Харків – Вовчанськ, Харків – Зміїв – Балаклія – Горохуватка, ділянка по Мерефи, Шевченкове – Балаклія – Первомайськ – Кегичівка.

«Над ремонтом дороги Чугуїв – Мілове ми вже працюємо третій рік поспіль, багато зробили. Але залишилася одна ділянка перед в’їздом у місто Куп’янськ», – повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Харківській області Євген Зражевець.

Нагадаємо, Юлія Світлична наполягає на включенні до державного бюджету ремонту дороги «Харків – Зміїв – Балаклія – Горохуватка». Вона звернулася з цією пропозицією до Владимира Гройсмана.

16 травня на засіданні Комітету Верховної Ради України з питань бюджету було затверджено перелік доріг для ремонту «митним» коштом.

Як повідомляла «Справжя Варта» раніше, вже відбулися три тендерні процедури по дорогах, на яких виконуватимуться роботи «митним» коштом. Мова про дороги Старий Мерчик – Красний Кут, Кегичівка – Старовірівка, Мерефа – Зміїв.

Цього року на Харківщині капітально відремонтують близько 112 км місцевих доріг.

У 2017 році в Україні відремонтували найбільшу кількість доріг за останні 5 років – 2,1 тис. км. Для порівняння, у 2014 році було відремонтовано тільки 102 км. Цього року уряд збільшив фінансування ремонтів і будівництва доріг до 47 млрд грн.

comments powered by HyperComments