У Балаклійській школі відкриють сучасний спортивний майданчик

Середа, 13 червня 2018, 12:41
Учні ЗОШ №1 у Балаклії матимуть можливість не тільки займатися волейболом, футболом та баскетболом, а й грати взимку у хокей.
У Балаклійській школі відкриють сучасний спортивний майданчик

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Майданчик збудували коштом районного бюджету.

«Минулого року ми звернулися до районної влади з пропозицією збудувати майданчик, і нас підтримали, виділили кошти. Уже сьогодні підходимо до завершення будівництва», - зауважила директор школи Світлана Бовдуй.

Майданчик збудований за новітніми технологіями. Покриття – гумова крихта - дозволить не лише комфортно займатися спортом у теплу пору року, а й заливати ковзанку взимку, що значно урізноманітнить уроки фізкультури в школі.

«Це довгоочікуваний майданчик для наших дітлахів. З його відкриттям планується збільшити кількість секцій футболу, волейболу. Взимку будемо заливати ковзанку для гри в хокей і занять зимовими видами спорту», - прокоментував вчитель фізичної культури Андрій Китайгородський.

У цілому на території Балаклійського району за цей рік збудовано два майданчика зі штучним покриттям для гри в футбол та два багатофункціональних майданчика з гумовим покриттям.

Нагадаємо, нещодавно у Харкові відбулася серія матчів з жіночого хокею за участі трьох українських команд: харківських «Пантер» та «СМК» і клубу «Дніпровські Білки», і американських хокеїсток із клубу «Ягуари». Напередодні гри Юлія Світлична відзначила, що розвиток спорту є одним із невід’ємних пріоритетів розвитку Харківської області.

Також ми писали, що цього року у всіх районах Харківщини відкриються сучасні поля для міні-футболу в кожній школі мають облаштувати волейбольні та баскетбольні майданчики. Юлія Світлична зазначала, що обласна влада комплексно підходить до розбудови спорту на Харківщині.

comments powered by HyperComments