Наступного тижня відкриється відремонтований міст у місті Балаклія

П'ятниця, 15 червня 2018, 17:37
Державним підприємством «Дороги Харківщини» продовжуються роботи з поточного та експлуатаційного ремонту доріг у Харківській області.
Наступного тижня відкриється відремонтований міст у місті Балаклія

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Зараз закінчені роботи по Дергачівському району (під’їзд до с. Руська Лозова), розпочаті роботи по Богодухівському району (дорога Богодухів – Павлівка – Гути). У самому Богодухові на вул. Шевченка виконані роботи з підготовки основи, закінчено влаштування вирівнюючого шару асфальтобетону, 15 червня плануємо закінчити вкладання верхнього шару асфальтобетону.

За інформацією  директора ДП «Дороги Харківщини» Ігора Турченка, розпочаті роботи по Чугуївському району – на під’їзді до селища Червоний Колодязь. Виконані роботи з підготовки основи, облаштовано вирівнюючий шар покриття, планується початок робіт із влаштування верхнього шару.

«Розпочаті роботи в Шевченківському району. На дорозі Шевченково – Великі Хутори йде зараз фрезерування. Наступного тижня плануємо розпочати роботи з  укладки асфальтобетону, - сказав Ігор Турченко. -  Наступного тижня розпочнуться роботи в Кегичівському, Сахновщинському та Лозівському районах». 

Наступного тижня будуть завершені роботи з ремонту моста в м. Балаклія. Після цього почнуть приводити до ладу міст у Барвінковському районі.

Раніше ми писали, що вже відбулись три тендерні процедури по дорогах, на яких виконуватимуться роботи митним коштом. Мова про дороги Старий Мерчик – Красний Кут, Кегичівка – Старовірівка, Мерефа- Зміїв.

Нагадаємо, з держбюджету на ремонт місцевих доріг Харківщини виділять 650 млн грн. Загалом для фінансування ремонту та утримання доріг місцевого значення у регіонах уряд передбачив у Державному дорожньому фонді субвенцію в розмірі 11,5 млрд грн.

Також ми зазначали, що серед пріоритетів у дорожньому будівництві на 2018 рік губернатор Харківщини відзначила завершення реконструкції Губарівського шляхопроводу та ремонт траси Харків – Охтирка. 

Окрім цього, мова йшла про те, що за рік поточні ремонти проведуть на 80 дорогах Харківщини.

comments powered by HyperComments