У Харківській області розвиваємо та ремонтуємо спортивну інфраструктуру - Світлична

П'ятниця, 15 червня 2018, 21:25
15 червня голова ХОДА відвідала КДЮСШ «ХТЗ». Вона ознайомилася з ходом ремонтних робіт в установі.
У Харківській області розвиваємо та ремонтуємо спортивну інфраструктуру - Світлична

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

«У Харківській області розвиваємо та ремонтуємо інфраструктуру. У кожному районі з’являться футбольні майданчики зі штучним покриттям. Ми ремонтуємо спортивні школи та будуємо нові фізкультурно-спортивні комплекси, ремонтуємо басейни й будемо будувати нові. Закуповуємо обладнання та будуємо спортивні майданчики в опорних школах. Робимо все для того, щоб спорт був доступним», - сказала голова ХОДА.

Так, на ремонт і реконструкцію КДЮСШ «ХТЗ» за останні три роки з обласного бюджету направили близько 20,5 млн грн. Цим коштом у будівлях, де ремонт не проводили більше 30 років, провели комплекс робіт. Капремонти вже завершили в двох залах боксу, залах важкої атлетики та настільного тенісу, до ладу привели адміністративний корпус будівлі. Зараз реконструкція триває в легкоатлетичному манежі. Тут вже відремонтували покрівлю та інженерні мережі, утеплили фасад. Цього року роботи завершать, зокрема, замінивши спортивне покриття.

Нагадаємо, нещодавно у Харкові відбулася серія матчів з жіночого хокею за участі трьох українських команд: харківських «Пантер» та «СМК» і клубу «Дніпровські Білки», і американських хокеїсток із клубу «Ягуари». Напередодні гри Юлія Світлична відзначила, що розвиток спорту є одним із невід’ємних пріоритетів розвитку Харківської області.

Також ми писали, що цього року у всіх районах Харківщини відкриються сучасні поля для міні-футболу в кожній школі мають облаштувати волейбольні та баскетбольні майданчики. Юлія Світлична зазначала, що обласна влада комплексно підходить до розбудови спорту на Харківщині.

comments powered by HyperComments