У Куп’янській ДЮСШ утеплили фасад та стіни

Четвер, 21 червня 2018, 13:38
Зараз у закладі тривають ремонтні роботи у внутрішніх приміщеннях.
У Куп’янській ДЮСШ утеплили фасад та стіни

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Наскільки якісно був проведений ремонт, на який виділяли кошти з обласного бюджету, перевірила голова ХОДА Юлія Світлична під час робочої поїздки до Куп'янського району.

«Розвиток спортивної освіти є безумовним пріоритетом у Харківській області, - сказала керівник облдержадміністрації. – До розвитку спортивної інфраструктури підходимо комплексно: будуємо фізкультурно-оздоровчі комплекси, проводимо ремонти в спортивних школах, поповнюємо інвентар тощо. Дитячо-юнацька спортивна школа в Куп'янську тривалий час не бачила ремонту. Роботи розпочали в 2016 році. Уже зараз маємо сучасний спортивний зал, де створені хороші умови для дітей».

За останні два роки коштом обласного бюджету в Куп’янській ДЮСШ утеплили фасад та стіни й замінили на енергозберігаючі вікна та двері. За рахунок спів фінансування з обласного та місцевого бюджетів капітально відремонтували покрівлю будівлі. У 2018-му розпочався процес ремонту у внутрішніх приміщеннях дитячої спортшколи. У подальших планах – заміна системи опалення, ремонт у залах боксу, тренажерному залі, підсобних приміщеннях та санвузлах. 

Нагадаємо, нещодавно у Харкові відбулася серія матчів з жіночого хокею за участі трьох українських команд: харківських «Пантер» та «СМК» і клубу «Дніпровські Білки», і американських хокеїсток із клубу «Ягуари». Напередодні гри Юлія Світлична відзначила, що розвиток спорту є одним із невід’ємних пріоритетів розвитку Харківської області.

Також ми писали, що цього року у всіх районах Харківщини відкриються сучасні поля для міні-футболу в кожній школі мають облаштувати волейбольні та баскетбольні майданчики. Юлія Світлична зазначала, що обласна влада комплексно підходить до розбудови спорту на Харківщині.

comments powered by HyperComments