Світлична привітала зі святами найкращих представників усіх сфер життя Харківщини

Середа, 27 червня 2018, 13:06
Голова ХОДА привітала заслужених діячів області з державними святами.
Світлична привітала зі святами найкращих представників усіх сфер життя Харківщини

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Зокрема, це відбулося під час урочистого прийому з нагоди 100-річчя Державної служби України та Дня Конституції.

Юлія Світлична привітала зі святами найкращих представників усіх сфер життя Харківщини - державних службовців, представників органів місцевого самоврядування, військовослужбовців, діячів культури, освіти, підприємців тощо. Керівник області вручила їм державні нагороди та почесні відзнаки ХОДА.

«Мені приємно розділити з вами один з найбільш хвилюючих днів у вашому житті. Запис вашого імені у книгу державотворення з отриманням нагороди від держави - надзвичайно вагомий здобуток. Адже державна нагорода - найвище визнання, Президент України дякує вам від імені усієї громади України, - звернулася Юлія Світлична до учасників заходу. - Господарі, ветерани і учасники бойових дій на сході, які кожного дня відстоюють цілісність нашої держави, митці, вчителі, державні службовці - всі ви віддаєте життя на розвиток і зміцнення України. Дякую вам і вашим колективам та пишаюся тим, що Харківщина має таких відданих людей».

Голова ХОДА побажала присутнім натхнення і впевненості у роботі.

«Бажаю вам робити якомога більше добрих справ, і нехай кожен день приносить радість від того, що ви зробили для своєї країни», - сказала Юлія Світлична.

Нагороджені державними та обласними відзнаками жителі області відзначили, що ці нагороди - великий стимул для подальшої праці на розвиток регіону та країни.

Раніше ми писали, що 16 травня голова ХОДА привітала працівників банківської сфери Харківщини з професійним святом. Вона передала нагороди кращим працівникам галузі. Під час урочистої промови голова ХОДА зазначила, що у кожній граїні банківська справа має розвиватися, але особливо Світлична підкреслила успіхи установ регіону. А у ході святкування Дня науки голова ХОДА вручила дипломи 40 обласним стипендіатам у галузі науки: 20 видатним та 20 молодим вченим.

 

comments powered by HyperComments