Ремонт на дорозі Харків - Охтирка: триває укладання верхнього шару асфальту

П'ятниця, 17 серпня 2018, 14:28
На дорозі Харків - Охтирка в районі Богодухова укладають верхній шар асфальту.
Ремонт на дорозі Харків - Охтирка: триває укладання верхнього шару асфальту

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

«Зараз працюємо з укладання як нижнього шару, так і верхнього. Верхній шар щебенево-мастильного асфальтобетону укладається на під'їздах до Богодухова, нижнім шаром інша бригада йде в бік Харкова (в районі Максимівки та Вільшан). Також по самих Вільшанах виконуються роботи щодо встановлення бордюрного каменю, проходить укладання пішохідної доріжки», - повідомив заступник начальника Служби автомобільних доріг у Харківській області Михайло Богатир.

Раніше ми писали, що серед пріоритетів у дорожньому будівництві на 2018 рік губернатор Харківщини відзначила завершення реконструкції Губарівського шляхопроводу та ремонт траси Харків – Охтирка. 

А у липні розпочалися ремонтні роботи мосту на автодорозі Харків-Охтирка. Міст біля села Куп'єваха був побудований у шістдесятих роках минулого століття. За цей час споруду капітально не ремонтували жодного разу.

Раніше на дорозі Харків - Охтирка було відфрезеровано 41,2 кілометрів наявного покриття, укладено 24 кілометрів вирівнювального шару з асфальтобетонної суміші та 16,7 кілометрів верхнього шару з щебенево-мастильного асфальтобетону.

Також ми писали, що на дорозі Харків - Охтирка завершується укладання вирівнювального шару асфальтобетону.

А, за словами губернатора Юлії Світличної, уже восени ця дорога буде якісною та безпечною.

comments powered by HyperComments