Найголовніший скарб району – це його люди. Дякую вам за вашу працездатність — Світлична

Неділя, 26 серпня 2018, 17:56
На цьому Юлія Світлична наголосила піл час привітання дергачівців із Днем міста та Днем Незалежності
Найголовніший скарб району – це його люди. Дякую вам за вашу працездатність — Світлична

Під час своєї робочої поїздки до Дергачівського району голова ХОДА звернулася до його мешканців зі привітаннями з Днем міста та Днем Незалежності. Вона, зокрема, підкреслила, що обласна влада приділяє значну увагу розвитку району.  

"Найголовніший скарб району – це його люди, — підкреслила Світлична, — дякую вам за вашу працездатність. Ви сильні духом, сильні характером. Ми зі свого боку продовжимо підтримувати Дергачівський район: реконструювати та ремонтувати школи, дитячі та спортивні майданчики, робити ремонти в дитячих садочках, підтримувати соціальні верстви населення”. 

За словами голови ХОДА, в Дергачівському тривають роботи. Це оновлення будівель шкіл, будівництво спортивних і дитячих майданчиків, реконструкція стадіону “Авангард”. Юлія Світлична розповіла, що був завершений ремонт у районній лікарні, а сам заклад отримав новий рентген-апарат. Буде обладнаний стадіон, чиє відкриття відбудеться через місяць. Також у поточному році стартує будівництва нового фізкультурно-оздоровчого комплексу. 

До святкових привітань долучився і голова РДА Костянтин Жидков. Він, зокрема, зупинився досягненнях району —  ремонті школи, заміні вікон на енергозберігаючі, утепленні. Кожна школа отримала сучасну майданчик зі штучним покриттям, а ліцей №2 отримає фізкультурно-оздоровчий комплекс. Виділено гроші на ремонт дороги Дергачі - Козача Лопань. Крім того, була відремонтована поліклініка, лікарня, було отримане сучасне медичне обладнання.  

“Ми і надалі будемо підтримувати дергачівців, —  написала згодом Юлія Світлична на своїй сторінці в мережі “Фейсбук”, — особливу увагу приділимо ремонту закладів гуманітарної сфери, відновленню об’єктів комунального господарства, освітленню вулиць та оснащенню медичним обладнанням центральної районної лікарні, яка була комплексно відремонтована на початку літа цього року”. 

За її словами, наступним об’єктом стане соціальний гуртожиток для 85 переселенців та стадіон “Авангард”, який був збудований 40 років тому і досі не знав капітального ремонту.  

Нагадаємо, що під час робочої поїздки до Дергачівського району Світлична заявила, що нові спортмайданчики з’являться по всьому регіоні. Про це голова ХОДА розповіла під час відкриття спортмайданчика зі штучним покриттям в місцевому ліцеї № 3. Тут було розміщене футбольне поле зі штучним покриттям та поле для пляжного волейболу. 

Крім того, нещодавно були передані ключі від нової оселі родині, де виховується четверо прийомних дітей. Житло було придбано за рахунок державної програми і обладнано всім необхідним.  

comments powered by HyperComments