Сьогодні це питання справедливості – відновити дитячий садок – Світлична

Неділя, 2 вересня 2018, 13:13
За словами голови ХОДА, в Люботині відкриється дитячий садок на 110 місць.
Сьогодні це питання справедливості – відновити дитячий садок – Світлична

Під час свої робочої поїздки до Люботина, яка відбулася 1 вересня, Юлія Світлична оглянула новий ясла-садок № 5. Заклад запрацює майже після двадцяти років після того, як його закрили. 

“Сьогодні це питання справедливості – відновити дитячий садок та зробити в ньому нормальні умови для всіх дітей, – підкреслила голова ХОДА, – у новому році плануємо відкрити це приміщення”. 

Дитсадок № 5 був закритий в 1997 році. В останні роки його роботи був дефіцит місць у дошкільних навчальних закладах. Тому, щоб відновити роботу, потрібні були значні кошти. За словами міського голови Люботина Леоніда Лазуренка, вже були виділені кошти з обласного бюджету. На сьогодні в міста з’явилася можливість зробити цей дитячий садок показовим. За словами міського голови, на сьогоднішній день керівництво області підтримує розвиток міста. 

Нагадаємо, під час своєї робочої поїздки до Люботина Світлична заявила, що на проведення ремонтних робіт в місцевій лікарні було виділено більше 4 мільйонів гривень. На даний момент там триватимуть ремонтні роботи в хірургічному відділенні. А не так давно зв закладі авершили ремонт рентген-кабінету. Туди було передано нове обладнання, у тому числі УЗД-апарат. 

Крім того, Світлична відвідала святкування Дня міста, яке проходило на головні площі Люботина. Там вона, зокрема, розповіла про запланований ремонт в Будинку культури, який близько 20 років знаходиться в аварійному стані. За словами губернаторки, на ремонтні роботи вже були виділені кошти.  

comments powered by HyperComments