Як проходить ремонт в обласній лікарні для чорнобильців: подробиці

Середа, 12 вересня 2018, 16:31
Сьогодні всі ремонтні роботи в лікарні йдуть за графіком, підрядники отримали необхідне фінансування. Робітники вже замінили 80% комунікацій.
Як проходить ремонт в обласній лікарні для чорнобильців: подробиці

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

На сьогоднішній день практично на 80% замінені всі комунікації - система каналізації, водопроводу, теплопостачання. На 50% виконані роботи в цокольному приміщенні, де знаходяться основні вузли енергозабезпечення будівель, також розпочато оздоблювальні роботи в операційному блоці. Наразі на об'єкті виконано близько 70% ремонтних робіт. Так, за кошти іноземного інвестора проводиться ремонт 1-го поверху, операційного блоку та реанімації. Усі роботи йдуть за графіком.

Нагадаємо, губернатор Харківщини Юлія Світлична ініціювала виділення 10 млн гривень на ремонт диспансеру радіаційного захисту у червні. "Диспансер радіаційного захисту знаходиться в надзвичайно жахливому стані. Його потрібно ремонтувати. Ми долучаємо фінансування міжнародних інституцій, але не чекаючи на це фінансування, виділили кошти із обласного бюджету", - сказала тоді вона. Також губернатор підкреслила, що згадувати про ліквідаторів Чорнобильської катастрофи слід не лише у дні пам`яті, а кожного дня. Це не тільки соціальний обов’язок, а ще і обов’язок справедливості.

А 2 серпня керівництво ХОДА прийняло низку рішень спільно з чорнобильським активом, керівництвом лікарні, а також підрядниками, щоб якомога швидше провести відновлення лікарні.

comments powered by HyperComments