Ремонт доріг на Харківщині: завершені роботи на дорозі Чугуїв – Куп’янськ

П'ятниця, 14 вересня 2018, 18:08
На дорозі Чугуїв-Мілове повністю завершені роботи на ділянці автодороги до міста Куп’янськ. Бригада перейшла на найбільш зруйновану ділянку поблизу населеного пункту Кислівка. Ремонті роботи на аварійній 5-ти кілометровій ділянці буде завершено до кінця сезону.
Ремонт доріг на Харківщині: завершені роботи на дорозі Чугуїв – Куп’янськ

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

На автодорозі Мерефа-Лозова-Павлоград на сьогоднішній день вже відфрезеровано більше 13 кілометрів існуючого дорожнього покриття, влаштовано більше 14 кілометрів вирівнюючого шару з асфальтобетонної суміші та 3 кілометри верхнього шару. На автодорозі Дергачі-Козача-Лопань розпочато роботи з фрезерування існуючого покриття. Нагадаємо, що на території Харківської області в цьому році на автодорогах державного значення ведуться ремонті роботи на 15 об’єктах.

Як повідомляла "Справжня Варта" раніше, по області минулого року було відремонтовано 235 км автошляхів, вівся ремонт трьох шляхопроводів – Ізюмського, Пісочинского, Губарівського.

Також ми зазначали, що серед пріоритетів у дорожньому будівництві на 2018 рік губернатор Харківщини відзначила завершення реконструкції Губарівського шляхопроводу та ремонт траси Харків – Охтирка. Значну увагу в 2018-му також приділять не тільки дорогам державного значення, але й місцевим шляхам.

Окрім цього, повідомлялося, що роботи на дорогах державного значення вийшли на завершальні етапи.Щодо ремонту доріг місцевого значення, уже завершено роботи на 44 з 80 об’єктів, ремонти яких заплановано провести в цьому році.

comments powered by HyperComments