На Харківщині ремонтують Палац культури, який 40 років не знав ремонту – Світлична

Понеділок, 17 вересня 2018, 18:16
У поточному році стартували ремонтні роботи, під час яких до ладу як зовнішній, так і внутрішній стан приміщення.
На Харківщині ремонтують Палац культури, який 40 років не знав ремонту – Світлична

Хід робіт перевірила голова ХОДА Юлія Світлична під час робочої поїздки в Лозівський район. За її словами, в місцевому палаці культури протягом 40 років не проводили жодного ремонту. Тепер ця помилка буде виправлена. У поточному році там стартували ремонтні роботи, які мають привести до ладу і зовнішній, і внутрішній вигляд закладу. На даний момент коштів на повний ремонт не вистачає, проте наступного року заплановано виділити гроші на звершення запланованих робіт.

Що стосується виконаних робіт, вже відбулася заміна звичайних вікон на металопластикові, утеплено фасад першого поверху, виконано улаштування прилеглої території бруківкою, демонтовано підвісну стелю та підлогу тощо. У межах обласного конкурсу «Разом у майбутнє» придбали музичні інструменти для муніципального духового оркестру. Також Палац отримав портативні рації та планшети для ведучих.

Наприкінці робочої поїздки до Лозівського району голова ХОДА взяла участь у святкових заходах з нагоди Дня Лозової та 75-річчя визволення Лозівщини від нацистських загарбників. Під час урочистостей вона наголосила, що район надалі може розраховувати на підтримку обласної влади щодо розвитку інфраструктури.

«Будемо проводити ремонті роботи і укріплювати сферу ЖКГ, охорони здоров’я, навчальні заклади, особливу увагу приділимо розвитку соціальної сфери, – наголосила Юлія Світлична, – цього року на Лозівщині виконується ремонти та реконструкції біля 30 об’єктів. У наступному році будемо збільшувати кількість об’єктів».

Нагадаємо, що 16 вересня голова ХОДА Юлія Світлична здійснила робочий візит до Лозівського району. Там вона відмітила низку об’єктів, які раніше не отримувала достатньо уваги. Тепер їх відновлюють. За її словами, на сьогоднішній день ситуація змінилася на краще, тривають будівельні та ремонтні роботи на 30 об’єктах. Одним з таких об’єктів є Лозівська центральна районна лікарня,

Крім того, в Лозівській НВК №10 відбулася масштабна реконструкція. Навчальний рік для місцевих школярів стартував у капітально відремонтованій будівлі. На даний момент там відбулася заміна дверей та вікон, відновлено покрівлю, утеплено горище. Відбувся капітальний ремонт системи опалення, облаштовано тепловий пункт зі смарт-датчиками.

comments powered by HyperComments