Під час робочої поїздки до Вовчанщини Світлична розповіла про плани розвитку району

Неділя, 28 жовтня 2018, 10:06
Реконструкція об’єктів сфери охорони здоров'я, освіти, закладів культури, ремонт доріг та відновлення спортивних майданчиків – це ті роботи, які заплановані на наступний рік.
Під час робочої поїздки до Вовчанщини Світлична розповіла про плани розвитку району

Як повідомляє прес-служба ХОДА, про це сказала керівник регіону Юлія Світлична під час спілкування з мешканцями району. 

«Будемо продовжувати підтримувати Вовчанський район. Майже 30 об'єктів будемо реконструювати та будувати наступного року. Це об’єкти сфери охорони здоров'я, освіти, заклади культури, ЖКГ. Обов'язково приділимо увагу дорогам. Будемо відновлювати спортивні майданчики, освітлювати території в рамках проекту «Енергія світла». Також, звичайно, продовжимо будівництво центру надання адміністративних послуг, який знаходиться в центрі міста Вовчанськ», - запевнила Юлія Світлична.

Керівник області також наголосила, що особливу увагу наступного року, так само як і 2018-го, буде приділено розвитку сфери охорони здоров’я.

«Будемо укріплювати матеріально-технічну базу закладів, завозити нове обладнання та устаткування», - сказала голова Харківської ОДА.

Під час поїздки на Вовчанщину Юлія Світлична також завітала на головну площу райцентру, де відбулось святкування 95-річчя району. Керівник області привітала жителів Вовчанського району з такою датою та побажала Вовчанщині розвитку й процвітання, а її людям – здоров’я, щастя, успіхів та миру. В рамках заходу Юлія Світлична вручила ключі від квартир двом сестрам-сиротам Альоні Щербаченко та Христині Демидовій. Квартири було придбано в рамках державної програми забезпечення житлом дітей-сиріт та дитячих будинків сімейного типу, яка ініційована Президентом України Петром Порошенком.

Нагадаємо, у Великобурлуцькому районі губернатор Харківської області повідомила про відкриття місцевого стадіону післі реконструкції, якої на ньому не було 50 років. Також Юлія Світлична відвідала місцеву поліклініку, де відбувається перший за 35 років капітальний ремонт

А у межах своєї робочої поїздки до Кегичівського району Юлія Світлична  розповіла про плани його розвитку, які були погоджені під час наради з місцевим керівництвом та громадою. 

comments powered by HyperComments