Проти харківської міськради відкрите кримінальне провадження

Середа, 20 лютого 2019, 14:40
Прокуратурою розпочате кримінальне провадження за фактом невиконання рішення суду міською радою.
Проти харківської міськради відкрите кримінальне провадження

Прокуратурою Харківської області внесено до ЄРДР відомості за ч. 2 ст. 382 КК України (умисне невиконання судового рішення службовими особами). Мова йде про рішення Харківського окружного адміністративного суду за 19 лютого. До цього був поданий позов про призупинення рішення виконавчого комітету міської ради про підняття тарифів на проїзд в міському громадському транспорті.

Як передає Прокуратура Харківської області, на час розгляду скарги по суті дію нових тарифів, які були введені з 7 лютого 2019 року, було призупинено. Ціна за проїзд має залишитись такою, якою вона була до введення нових тарифів. Проте службові особи міськради Харкова не стали виконувати судове рішення суду. Станом на ранок 20 лютого тарифи в громадському транспорті не відповідають рішенню суду.

Нагадаємо, що 6 лютого за рішенням харківської міськради були введені нові тарифи на приїзд в громадському транспорті. З того дня мешканцям та гостям Харкова доведеться платити 8 гривень за проїзд в метро, 6 гривень – в тролейбусі та трамваї.

comments powered by HyperComments