УЄФА прийняла заявку Харківської області на проведення Суперкубку на стадіоні «Металіст» - ХОДА

Неділя, 24 лютого 2019, 14:18
УЄФА прийняла заявку Харківської області на проведення Суперкубку в 2021 році.
УЄФА прийняла заявку Харківської області на проведення Суперкубку на стадіоні «Металіст» - ХОДА

Як повідомляє прес-служба Харківської ОДА, суперниками харківського «Металісту» стануть стадіони «Динамо» у столиці Біларусі Мінську, «Віндзор Парк» у Північній Ірландіїї та «Олімпійський» у столиці Фінляндії.

Рішення щодо місця проведення Суперкубку УЄФА прийме виконком УЄФА наприкінці травня.

Нагадаємо, 1 листопада Харківська облдержадміністрація та Федерація футболу України оприлюднили спільну заяву щодо проведення в Харкові матчу за Суперкубок УЄФА.

Відзначимо, що лише два роки тому спільними зусиллями Федерації футболу України та керівництва Харківської області після тривалої вимушеної перерви до Харкова вдалося повернути великий футбол. У жовтні 2016 року УЄФА відкрила Харків для міжнародних матчів і вже в листопаді на стадіоні «Металіст» проходитиме гра національних збірних України та Сербії.

Харківській стадіон вже традиційно стала фартовим для української збірної. Збірна України здобула перемогу з рахунком 1:0 та зайняла перше місце у своїй групі. Після великого футболу, який відбувся 2016 року, Харківська область переконливо збільшує кількість та рівень матчів, які проходять на стадіоні «Металіст».  

Матч Ліги націй — це вже третя гра української збірної, яка проходила в Харкові. До цього тут провели товариський матч зі сербською збірною, а згодом – матч кваліфікації до Чемпіонату світу з турецькою. Також в Харківські області пройшли матчі групового раунду Ліги чемпіонів, ігри української Прем’єр-ліги та Першої ліги Чемпіонату України з футболу за участю ФК «Металіст 1925».

comments powered by HyperComments