Плани розвитку Харківщини є абсолютно реалістичними – Гройсман

Четвер, 14 березня 2019, 16:38
Про це прем’єр-міністр повідомив під час підбиття підсумків розширеного засідання Ради регіонального розвитку Харківської області.
Плани розвитку Харківщини є абсолютно реалістичними – Гройсман

Засідання пройшло сьогодні, 14 березня, в Палаці студентів Національного юридичного університету ім. Я.Мудрого. У Раді брали участь представники районів Харківської області, керівники ОТГ, промислових підприємств, вишів, медзакладів тощо. В межах заходу голова ХОДА Юлія Світлична та керівники об’єднаних громад регіону розповіли про результати роботи та подальші плани розвитку.

Володимир Гройсман зазначив, що напрочуд задоволений чути найближчі плани з розвитку Харківщини. Він назвав їх абсолютно реалістичними. За словами прем’єр-міністра, для цього в регіону є все.

Нагадаємо, що Світлична сьогодні заявила про те, що бюджет Харківщини став потужнішим в три рази. Така новина пролунала під час засідання Ради регіонального розвитку в Харкові, в яковому Голова ХОДА брала участь разом із Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом.

Також Світлична розповіла, що на Харківщині в найближчі три роки буде відновлено 2000 об’єктів. За її словами, регіон має продуманий та чіткий план подальших дій.

comments powered by HyperComments