В Харкові був підпалений намет «Все для перемоги»

Понеділок, 20 травня 2019, 10:01
Пожежа на площі Свободи сталася в ніч на 20 травня.
В Харкові був підпалений намет «Все для перемоги»

Про пожежу повідомила активістка Катерина Яресько на своїй сторінці в мережі «Фейсбук». За її словами, згоріла зовнішня сторона дверей, було знищено приймальні нардепів, які діяли в наметі. На місце прибули пожежні та правоохоронці. Яресько висловила сподівання, що правоохоронні органи оперативно проведуть слідство. За словами активістки, ситуація зараз контрольована.

«Звертаємося до харків'ян: якщо ви їхали вночі, бачили щось, або ваш реєстратор чи камера щось зафіксували, повідомте, будь ласка», – звернулася вона до мешканців міста.

Нагадаємо, що 18 травня Харківський окружний адміністративний прийняв рішення, згідно якому волонтерський намет «Все для перемоги» залишиться на площі Свободи. До цього начальник ГУНП в Харківській області Валерій Сокуренко повідомляв, що він буде знаходитися під наглядом правоохоронців.

До цього у мерії почали вимагати, щоб активісти демонтували намет «Все для перемоги». Оголошення про видачу припису про усунення порушення у сфері благоустрою було розміщено на сайті Харківської міськради.

comments powered by HyperComments