Обставини пожежі у волонтерському наметі мають бути з’ясовані в найкоротший термін – Світлична

Понеділок, 20 травня 2019, 12:36
Головою ХОДА доручено співробітникам поліції та ДСНС з’ясувати всі обставини пожежі, яка сталася у волонтерському наметі на площі Свободи.
Обставини пожежі у волонтерському наметі мають бути з’ясовані в найкоротший термін – Світлична

Юлія Світлична звернулася з відповідним дорученням до силових структур Харківщини та Державної служби з надзвичайних ситуацій. За її словами на центральній площі Харкова повинні бути з’ясовані в найкоротші терміни. Вона висловила сподівання, що правоохоронні органі Харкова будуть приділяти пильну увагу даному інциденту, ретельно ознайомляться зі всіма фактами та свідченнями, а також встановлять причини підпалу.

Нагадаємо, що в ніч на 20 травня був підпалений намет «Все для перемоги» на площі Свободи. На місце одразу прибули пожежні та правоохоронці, встановлюються причини та обставини підпалу.

До цього 18 травня Харківський окружний адміністративний прийняв рішення, згідно якому волонтерський намет «Все для перемоги» залишиться на площі Свободи. Також начальник ГУНП в Харківській області Валерій Сокуренко повідомляв, що він буде знаходитися під наглядом правоохоронців.

comments powered by HyperComments