Харківські правоохоронці розслідують підпал волонтерського намету

Понеділок, 20 травня 2019, 13:19
Поліцейськими встановлюються обставини підпалу намету «Все для перемоги» на площі Свободи.
Харківські правоохоронці розслідують підпал волонтерського намету

Правоохоронцям та волонтерам вдалося оперативно ліквідувати загоряння. Як передає прес-служба Національної поліції в Харківській області, постраждалих внаслідок пожежі не було. Інцидент стався на площі Свободи 20 травня близько 05:00.

На місце прибули керівники обласного главку та Шевченківського відділу поліції, співробітники слідчо-оперативної групи, а також співробітники ДСНС. Поліцейськими був проведений огляд місця намету та опитані свідки. В ході слідчих дій застосовувалась виїзна криміналістична лабораторія.

Дані про інцидент внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 (умисне пошкодження майна) КК України. Санкцією статті передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до десяти років. Зараз правоохоронці з’ясовують усі обставини підпалу, слідчі дії тривають.

Нагадаємо, що в ніч на 20 травня був підпалений намет «Все для перемоги» на площі Свободи. На місце одразу прибули пожежні та правоохоронці, встановлюються причини та обставини підпалу.

Зокрема, з цього приводу голова ХОДА заявила, що обставини пожежі у волонтерському наметі мають бути з’ясовані в найкоротший термін.

comments powered by HyperComments